lørdag 15. august 2015

Den store ukesoppgaven...


Det er siste ferieuka før skolen starter, så jeg for min del pendler til jobb, fra hytta. Det er veldig greit når det bare er en halvtime fra hytta til kontoret. Når vi ankom hytta på onsdag begynte jentene å montere ei skohylle som vi egentlig burde kjøpt for lenge siden. Dette fikset de på en god måte.For en gangs skyld samarbeidet de på en veldig god måte.

Omsider får vi kanskje orden på skoene?

Etterpå ga jeg beskjed om at de kunne få et ukesoppdrag. De kunne få male utedassen innvendig :-) Utvendig ser den fin ut, men innvendig er ingenting gjort siden den ble bygget for gudene vet hvor mange år siden?

Dette forslaget ble mottatt med jubel :-) Jentene skred til verket med stor etusiasme, og sistefødte med like stor t-skjorte, som entusiasme.

Vi bruker det vi har stående av maling, så veggene blir hvite, og sitteplata blir grå. I tillegg skal jeg få hengt opp bilde av kongen, samt ordnet noen gamle Donald og ukeblader, som seg hør og bør. Jeg tror det blir bra til slutt. Hittil har de grunnet og malt et strøk med maling. Bilde kommer nok når prosjektet er ferdigstilt :-)

Det var ingenting å si på entusiasmen...

Torsdag kveld hev vi oss i båten, og dro på kaffebesøk. Jentene dro videre på fisketur med ei venninne. Fisk ble det også. Hovedsaklig makrell. Makrellen ble avlevert på hytta på neset, og i kveld fikk vi røkt og krydret makrellfilet med oss hjem. Utrolig god påleggsmat, som også jentene liker. I tillegg er den selvfisket, og det er selvsagt stor stas.

Tre ivrige fiskere

Her ligger makrellen som dagen etter kunne benyttes som pålegg.

Selvsagt må båten benyttes i godværet


Når alle hadde lagt seg kunne jeg nye stillheten , samt siste spor av dag, under en vakker stjernehimmel. Nordlyset som var meldt viste seg ikke, men det gjorde ingen verdens ting.

Skyer og stjerner er en vakker kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar