lørdag 19. mars 2016

Turbulente tider...

Forrige helg ble det ingen hyttetur, som først planlagt. I stedet kom jeg hjem med en kreftdiagnose, som jeg slettes ikke hadde ventet meg. For å gjøre en lang historie kort. Jeg oppdaget en kul på halsen, og i den ble det i løpet av uken funnet kreftceller. Dette var selvsagt et stort sjokk for meg og mine. Når dette skrives vet vi at dette sannsynligvis har utspring i mandlene og videre til en lymfeknute. Prognosene for mandelkreft er veldig gode, og jeg føler mer helt frisk.

Jeg ble selvsagt sykemeldt, og dagene må fylles med noe. Vi hadde allerede planlagt å felle noen trær på hytta, etter påske. Disse trærne står i skrinn jord. Etter stormen Tor, heller det ene noen grader mot hytta. Den sjansen tørr vi ikke ta.

Dette prosjektet ble fremskyndet slik at det ikke skulle komme i konflikt med kreftbehandlingen som jeg skal gjennom, på et eller annet tidspunkt.

Med god hjelp fra Øivind som jeg synger i kor med, gikk vi løs på to trær som står faretruende nær hytta, utedoen, uteboden og en kraftlinje. Hans store hobby hai i mange år vært trefelling, og ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Her er HMS i høysetet. Med klatreutstyr likt det som brukes offshore, gikk han løs på de to trærne som skulle ned i denne omgangen.


  Nå er trærne kommet ned, og jeg kan kløyve de når jeg får tid og anledning :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar