mandag 17. oktober 2016

Feirer både takvinduer og opprykk til OBOS-ligaen

Det har vært en hektisk uke. Snekkerne holdt på i to lange dager for å få inn vinduene, og resultatet ble veldig bra. Marianne og jentene var inne på lørdag for å rydde på plass møblene. Jeg var på fotballkamp mellom Florø og Nest-Sotra. Slike fotojobber er fantastisk artige. For å gjøre en lang historie kort. Florø har ikke tapt en fotballkamp siden i vår, og den innsatsen ble belønnet med opprykk til OBOS-ligaen. For en lykke !!!

Søndag dro jeg aleine på hytta for å slappe av. Her ble jeg liggende å se på takvinduene, og som bildet tilsier, strak ut... De takvinduene er nok verdt hver en krone. I tillegg var det mye fotball-inntrykk som måtte fordøyes. Trøtt var jeg også. Jeg var selvsagt med på opprykksfesten, og NRK skulle selvsagt ha både bilder og video fra den. Det ble redigert når jeg kom hjem, på natta.

Når jeg våknet var det greit å dra på hytta for å "rense" hodet ;-)

For en forskjell det ble...


3000 tilskuere på en fotballkamp i 2. divisjon tilhører sjeldenhetene. For 14. dager siden presterte det å komme 1320 tilskuere på kampen mellom Florø og Vålerenga 2. Denne kampen gikk på mandag kl. 15! Det var jo midt i arbeidstida. Vålerenga fløy ned hele "reservebenken", som ble brukt mot Rosenborg dagen før. Det hjalp lite. Ungguttene våre slo de fortjent 4-0.

Vill jubel for opprykket til Florølaget som bortsett fra keeperen, besår av stort sett lokale gutter. Det er også sjeldent på dette nivået.

2-0 over Nest Sotra, og opprykket er sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar