søndag 30. oktober 2016

Klargjøring til vinteren fortsetter...

Fredag dro jeg og Joppe på hytta, noen timer før de andre. Det ble en rask stopp på butikken i Eikefjord for å kjøpe roser. Det er standard prosedyre. Det ble også tid til en hyggelig prat med noen kjenninger, utenfor butikken.

Jeg synes det er stor stas å komme som førstemann. Da er det min jobb å fyre opp hytta, til passelig temperatur. På denne turen hadde vi med Maria, en venninne av Hedda. Det er kjekt når vi har med overnattingsgjester. 

Planen for helga er å demontere tranpolina og å få båt nr.2 på land. Forhåpentligvis får vi tid til dette. 

Kveldene i sofaen er ubetalelig. Vi er fremdeles veldig begeistret for takvinduene. 

Fredagskos ved spisebordet. Hedda og Maria spiller og spiser snop. Maria skulle bare være natta over. Lørdag formiddag dro jeg ned på neset. Jeg hadde avtalt at jeg skulle hjelpe til med å frakte noen materialer over på den andre siden av fjorden. Terje så at det var regn på vei, så han tok turen før jeg nådde frem.  Da regnet kom, drakk vi litt kaffe. Etterpå bestemte vi oss for å dra blåsa, utenfor kaia, lenger inn. Det høres enklere ut enn der er. Vi brukte talje, og det tok oss er par timer før den var kommet langt nok inn. Det ble mye hal og dra. 

 
Beliggenheten er upåklagelig. Skyene og lyset var meget vakkert da regnbygn ga seg. 

På ettermiddagen fikk vi besøk av Terje, samtidig som foreldrene til Maria kom. Det ble en hyggelig stund med kaffe og lefser. Noe tid til å demontere trampoline, fikk vi ikke. Det får bli i morgen. 

 Det har vært et par regnbyger, men ellers sol. Kan ikke klage... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar