mandag 9. januar 2017

Årets første hyttetur...

Da var vi klar for årets første hyttetur. Det er riktig nok ikke mange dagene siden vi var her sist, men det er noe med det å bikke nyttår. Omsider kan vi se frem til lysere tider med vår og varme.

Helga ble preget av en del regn, noe som vi nå har blitt vant til i løpet av de siste to månedene. Men, på hytta hadde det faktisk falt noe snø tidligere i uka.

Ellers hadde vi hyggelig besøk av Terje og Margunn. Det er lite hyttefolk her nå, men de var en rask tur innom for å sjekke hytta.

Julepynt ble nå pakket bort, og deler av lørdagskvelden gikk med til å spille brettspillet "Alias", noe som selvsagt ble en lettere kaotisk stund.


På lørdag lå disse to båtene på fjorden, så det er tydeligvis fisk å få.

Fugler er det ihvertfall nok av. Fuglematen var tømt atter en gang, og som takk for hjelpe har de tømt tarmene på rekkverk og utestolene før de forlot verandaen. Det er nok noe vi må leve med. Heldigvis er det fort gjort å rydde opp.
Hedda sparker bort snøen som har lagt seg i trappa

Vi satte pris på den snøen vi hadde ,selv om den var i ferd med å regne bort.

Ut på tur. Oda ble igjen på hytta.


På gåturen vår på lørdag gikk vi forbi huset til naboen vår Gunvor. Ho er 85 år og verdens koseligste dame. Vi er ofte innom på besøk, og på lille juleaften var jeg innom med blomster og julekort. Da ble jeg sendt hjem med to hjemmelagde lefser !

Istapper fra bergene er alltid kjekt for småunger.

Vi gikk til Jagedalsvatnet som var delvis islagt.  Joppe og Hedda lekte litt i vannkanten.

Hedda ved Jagedalsvatnet.

Marianne fotografert ved Jagedalsvatnet
Søndag var det regn, og vi holdt oss for det meste innendørs. Da vi hadde pakket alt i bilen, dro vi innom naboene Reidar og Margunn for å slå av en hyggelig prat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar