søndag 22. januar 2017

Flistransport over fjorden...

Vi kom hit ved lunsjtider. Kaffe ble kokt, og vi tok frem tommestokken for å sjekke om vi klarer å få plassert en gyngestol som søstera mi skal selge. I tillegg ble spisebordet vårt ble snudd bare for å ha prøvd det også. ( se bilder under)

Litt senere kom Terje på neset på besøk. Vi hadde avtalt at jeg skulle hjelpe han med å få transportert noen fliser og baderomspanel fra riksveienveien og opp i båten, og videre over til hytta. Logistikken deres er litt utfordrende da de ikke har kjørbar vei ned til hytta. Da må store og tunge ting fraktes i båt. Dette gikk veldig bra. Da de bygde hytta ble alt fraktet på denne måten.Vi begynte med å måle om vi hadde plass til en gyngestol, men endte opp med å måle høyden på ungene i stedet.

Dette er stolen som evt. skulle erstattes, men vi har nok litt smått med plass.

"Føling i fjæra". Arbeidsøkta ble avsluttet med en pils på terrassen på neset. Koselig småprat, med utsikt utover fjorden, samt en og annen fisk som hoppet. 

NB. Hedda hadde veldig lyst på kakao og Oda mente at ho da burde springe 10 ganger rundt hytta. Dette gjorde ho selvsagt, men Oda hadde en baktanke om at ho da ville bli svett og dermed ikke ha lyst på kakao. Den tanken slo feil...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar