søndag 22. januar 2017

Montering av hagebelysning, og ommøblering dag 2...

Det har vært en relativt grå dag, men tross alt opplett, og da kan man nesten ikke klage. Vi hadde  egentlig ikke noen spesielle planer bortsett fra at julelysene i blomsterkassene på verandaen skulle erstattes med nyinnkjøpt hagebelysning.

Kaffe på verandaen med utsikt mot Håsteinen som begynner å bli snøfri.

Lyktene er 220v LED, og er kjøpt på Clas Olhson. De er bare på 1watt, noe som tilsvarer en gammaldags 10 watts lyspære. Her er det snakk om dekorbelysning og ikke noen annet. Nå er de koblet, så vi prøver å ser hvordan de fungerer.


Om et par måneder er det vel tid for å starte opp myggfella? Den bør startes opp når temperaturen er ca. 10 grader. Vi har brukt den i to sesonger og har merket stor forskjell.


Marianne strikker og Joppe er modell.

Ommøblering dag 2.
I går snudde vi om på spisebordet og benkene i håp om å få plass til en gyngestol som søsteren min skulle kvitte seg med. Vi endte opp med at vi ikke hadde plass til den, og spisebordet ble snudd tilbake slik det har stått i 2,5 år.

I dag var det en ny dag, og Marianne kom plutselig på at vi kunne flytte rundt på noen bilder. Vi flyttet et bilde fra kjøkkenet og hengte det på veggen med spisebordet. Det endte opp med at spisebordet ble snudd atter en gang! Problemet nå er de to lyspunktene i taket som nå henger på tvers av bordet. De får henge der til vi har tatt en endelig beslutning om hvordan det skal stå.

Bildet er kommet på veggen og bordet står slik det alltid har stått.

Bordet er snudd. Oda er veldig fornøyd og mora er rimelig skeptisk.

Nå får det stå slik til neste gang vi kommer innover. Marianne innser at slaget er tapt, enn så lenge. 

Jeg og Oda er godt fornøyd, eller er vi egentlig det? Vet ikke...


Bildet over spisebordet ble flyttet på denne veggen.

På kjøkkenet hengte vi opp dette. I overkant skal det komme opp en hylle, men det gjør seg nok med et bilde som bryter  med det hvite.

Ingenting er så godt som en skikkelig god mammaklem... <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar