søndag 26. februar 2017

Dobbelt bursdagshelg på hytta...

Da var det tid for å feire bursdager på hytta. Vi ankom hytta på fredag med gaver og 4-5 blomsterbuketter som vi hadde fått. Jeg og Marianne har bursdag med to dagers mellomrom, og selv om vi aldri gjør så mye ut av det, så dukker det alltid opp en eller annen. Så også i år... På toppen av alt har Joppe bursdag på samme dag som meg, og han kan vi jo ikke glemme.

På lørdag kom det seks stykker på kaffebesøk, og vi hadde noen fortreffelige timer. Etterpå var jeg dessverre fullstendig utslått av fatigue. Selv om det går fremover, innser jeg at jeg fremdeles har en vei å gå før jeg er kvitt plagene etter kreftbehandlingen i fjor.

Pent vær og selvsagt måtte jeg lufte drona... Utsikter er fra hyttetomta vår.

Denne helga hadde vi med oss 4-5 blomsterbuketter på hytta. 

Joppe får bursdagspresang...

Marianne nyter sola i hytteveggen. At koppen har samme farge som jakka er en tilfeldighet.

Mira var på overnattingsbesøk. Her nyter jentene søndagen i sofaen.

Lørdagskveld og biffmiddag. Stor stas !

De skulle på fisketur, men de kom aldri så langt...

Her er dronebilde av nabohytta vår. I bakgrunnen sitter Marianne på verandaen utenfor hytta vår. Bildet sendte jeg til naboen vår. Hytta deres ligger ligger noen meter over veien, så de har nok aldri sett hytta fra denne vinkelen. Til påske kommer det tilbake, og det gleder vi oss til.

Drona mi har en selfie-funksjon. Hvis jeg holder hendene opp i en "Y", så  registrerer den det, og den fokuserer på meg. Når jeg da tar hendene ut på skrått, teller den ned fra tre, før den tar bilde. Dette måtte jeg selvsagt vise til Marianne.

Disse  brukte kurvstolene kom jeg over på Facebook. Planen er å ha de stående her når det blir varmere i været. Inntil videre blir de lagret i boden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar