mandag 27. mars 2017

Den store vaffeldagen...

På lørdag var det "Vaffeldagen", så vi var på butikken og kjøpte ikke mindre enn 8 poser med vaffelrøre a kr 10,-
3 av disse posene ble stekt umiddelbart, og selv om vi fikk besøk, gikk vi på en skikkelig smell. Vi hadde  vafler til overs !

Hele helga var stort sett preget av lavt skydekke og lett yr. Heldigvis lettet det litt på søndag, slik at det gikk an å oppholde seg litt utendørs.

10 kr. pr pakke må vel være rimelig?På fredag var jeg innom å kjøpte 7,5 kg med fuglefrø. Det er godt med fugler rundt hytta, og lørdag morgen våknet vi av fuglekvittringen. Det kaller man hyttelykke.

Hedda planter påskeliljer. Snøen er nesten borte og jeg håper at den ikke viser seg igjen før til neste vinter. Nå er vi klar for vår og sommer.


Små barn, små gleder. På hemsen har Hedda et eget fiskesnøre som ho tester fiskelykken med. I kurven som er festet i enden havner det alt fra vafler, snop eller tørkepapir. I går ble det vafler og hundesnacks ! Da skjønte ho lite ;-)

Denne helga hengte vi opp en ny lampe over spisebordet, der vi tidligere hadde to lyspunkt. Denne lampa har vi tidligere har hatt hjemme på kjøkkenet. Nå kan vi altså snu og vende på bord og benker uten at lampa må flyttes.

Jeg og Hedda har pause etter at vi har vasket møbler og vinduskarmer i utestua.

Beklager rotet på bildet, men jeg og Hedda rydder. Marianne er godt fornøyd, og skulle ønske at Hedda hadde vist like stor entusiasme når hun ryddet rommet sitt også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar