tirsdag 29. august 2017

Da er kreftkontrollen heldigvis unnagjort...Den følelsen da kreftlegen gliste når han så at jeg hadde gått opp i vekt ! Har vært på kreftkontroll, og ultralyd av hals og svelg viste at ting nå ser ut til å være godt på stell. Det samme var ultralyd av lever og røntgen av lunger, som de sjekket for sikkerhets skyld. 

Jeg har aldri vært så stressa før en kontroll, som jeg var nå. Ikke det at jeg trodde noe var galt, men kanskje er det det at hverdagen nå omsider er tilnærmet normal, og de siste dagene før en kreftkontroll minner man om den unntakstilstanden man han vært gjennom? Jeg tror nok det.

Smaksløkene har fremdeles en vei å gå. Søtt smaker heldigvis ikke så salt lenger, som det har gjort. Sjokolade smaker salt. Rødvin smaker billig rødvin, hvitvin smaker grusomt, men pils smaker alltid godt.

Jeg prøver å glede meg over at det nå går lenger tid mellom de dårlige dagene.

Fingre og ledd bruker tid på å starte opp om morgenen, og enkelte dager kommer de ikke i gang i det hele tatt. Den akutte trøttheten er nok den største utfordringen, nå. Forhåpentligvis er dette ting som vil gå seg til i månedene som kommer? Om ikke, så skal jeg nok fint kunne leve med det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar