søndag 4. februar 2018

Årets beste helg....

Fredag kom jeg tidlig på hytta sammen med Joppe og Loke, en hund som vi skulle passe til mandag. Marianne og jentene var hos tannlege i Førde, og de dukket opp på kvelden.

Da jeg kom opp til hytta slapp jeg hundene slik at de fikk løpe av seg litt energi. Mens de lekte utenfor styrte jeg på inne i hytta. Roser ble satt i vann og kaffe ble drukket i trappa, i et fantastisk vær.
Søndag ettermiddag. Aldeles alene på hytta. Nyting i praksis !

På fredag kveld kom Maria på besøk. Lørdag formiddag pakket de sekken. De skulle ut å leke steinaldermennesker !

De kom ikke langt. Først satt de på baksida av hytta å spiste kjeks. Etterpå satt de i utestua med varmelampe og paraplyer, i et vakkert vintervær. Jeg tror de må sette seg litt mer inn i hvordan de levde i steinalderen.

Søndag dro Marianne og jentene tidlig hjem. Oda skulle øve til en skole-musikal, så de dro allerede kl. 10.30. Da ble jeg mutters aleine. Med en radio stående å surre på en trestubbe, ryddet jeg  greiner i skogen, etter trefellingen før jul.  Selvfølgelig ble det kaffedrikking i kaffetrappa.På fredag var det is innerst mot land. I helga har vi hørt godt at denne blir knust mot land. Nå er det stort sett bare slush igjen.


Bakdelen med å bli "forlatt" tidlig en søndag morgen, er at man må ta oppvasken på egenhånd ;-)Litt tabbe at vernedressen min lå i hengeren overnatta. Den var stivfrossen, og måtte tines ved ovnen.


Fredag kveld på terrassen. Utstyrt med et glass rødvin satt jeg å ventet på at månen skulle stige opp bak fjellene i Eikefjord. 


Kan noen fortelle Loke at det ikke er vanlig at en hund ligger på denne måten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar