lørdag 10. mars 2018

Det gode liv ved fjorden...

Få ting er bedre enn når vårsola omsider stryker varme stråler langs hytteveggen.


Været denne helga var upåklagelig, og lørdag bestemte vi oss for å gå en lang tur med Joppe. Før vi gikk, skulle vi bare sende en snap til venner og kjente. Det gikk 5 minutter, så fikk vi en snap i retur fra Berit som vi kjøpte Joppe av. " Det ser så fint ut i solveggen på hytta. Jeg tar med meg Olly og strikketøyet, og kommer utover en tur". Et kvarter senere dukket ho opp, smilende og pratsom, som alltid.

Marianne steller pelsen til Joppe. Selvmedlidenheten når stadig nye høyder.

Berit måtte fotografere den "nynappede" Joppe. Ho har hjulpet oss denne gangen, så nå er han helt strøken i pelsen.
Dit gikk ikke mer enn en liten halvtime, så kom Terje F på besøk. Han hadde tatt beina fatt fra neset og i retning hytta vår, i håp om å slå i hel litt kvalitetstid. Det kan man trygt si at det ble. Historiene satt løst, og det samme gjorde latteren.
Joppe og Olly var høyt og lavt.

På ettermiddagen kom Ørjan og Kristine på besøk. Da ble det servert focaccia til gjestene.

Vi ble litt overrasket da vi oppdaget denne båten som hadde gått ned, innenfor båtplassen vår. Skikkelig kjedelig for eieren. Han har nå fått beskjed om å la den ligge i påvente av at det skal komme et team fra forsikringsselskapet, som skal heve den.

Det er fremdeles noen uker før båten skal sjøsettes.

Hedda og Joppe sjekker isforholdene på fjorden. Når isen forsvinner kan vi flytte båten rundt neset, der flytebrygga ligger. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar